Ususret natječaju za najljepše vrtove 2017.g.

Ove godine DV Smilje domaćin je zatvaranja natječaja za najljepše vrtove kojeg  tradicionalno organiziraju Hrvatska radio-televizija i Ministarstvo znanosti i obrazovanja. U  DV Smilje, povodom pripreme za svečano zatvaranje održana je radionica “Kad se male ruke slože”. Roditelji, djeca i djelatnici vrtića sadili su cvijeće, okopavali vrt, bojali gume koje su poslužile kao novi vanjske posude za cvijeće. Roditelji su doprinijeli obogaćenju vrta donošenjem raznih sadnica cvijeća, začinskog bilja, zemlje, posuda za cvijeće, boja za bojanje guma i alata za vrt. Iz ugodne i opuštene atmosfere nastao je jedan predivan vrt pun cvijeća i začinskog bilja. Od  autoguma osmišljeni su šareni pitari, pitari u obliku žabe, labud od plastičnih boca, vlakić od drvenih kaseta. Dvorište vrtića poprimilo je bogatiji izgled  s novim  maštovitim sadržajima.

S radošću očekujemo svečano zatvaranje natječaja za najljepši vrt na kojem će djeca našeg vrtića zajedno sa etno-igraonicom Balarin i djecom iz DV Osmijeh pripremiti svečani program.

OVDJE možete pogledati i prilog o uređenju vrta DV Smilje, a koji je objavljen na facebook stranicama emisije Hrvatska uživo.

 

 

 

 

Administrator