Svečano otvorenje DV Ljubica

U gradskoj četvrti Crnica je svečano otvoren Dječji vrtić Ljubica, koji je s radom započeo 09.01.2023., a njegova izgradnja je trajala pune dvije godine. Svečanom otvorenju, dan nakon početka rada,  prisustvovala je ravnateljica gradske ustanove DV ‘Smilje’ Gorana Rakić i gradonačelnik Željko Burić.

Zadnji izgrađeni vrtić u Šibeniku bio je onaj na Vidicima i to prije 30 godina. Dvije godine je trajala izgradnja Dječjeg vrtića Ljubica, koji je godinama ranije funkcionirao kao montažni objekt i neko privremeno rješenje. Ovo je prvi vrtić nakon Vidika koji je izgrađen iz temelja. Moramo se zahvaliti Gradu Šibeniku, gradonačelniku i njegovom timu. Naša ustanova broji sad već 530 djece, osam objekata, moderno opremljenih i energetski obnovljenih. Ovo nije kraj, imamo još puno ideja i idemo hrabro naprijed, a sve za dobrobit naše djece. Moramo zahvaliti i roditeljima koji su strpljivo čekali da se ovo sve realizira – kazala je Gorana Ban Rakić, ravnateljica gradske ustanove DV ‘Smilje’.

Dječji zbor Cvrčak i etno-igraonica Balarin svojim su glazbeno-scenskim programom uveličali otvaranje Dječjeg vrtića Ljubica u Šibeniku.

 

Administrator