Web Kviz povodom Svjetskog dana voda u suradnji DV Smilje, DV Siget i NP Krka

U   suradnji s NP Krka i  DV Siget u Zagrebu održao se Web kviz povodom Svjetskog dana voda, u ponedjeljak  22.03.2021.

U uvodnom dijelu djecu je  pozdravila  edukatorica NP Krka gđa. Branka Telenta koja je posebno za ovu priliku osmislila prikladnu prezentaciju sa nizom djeci primjerenih  fotografija i zanimljivosti o vodi.

Djeci je prezentirala zanimljivosti o vodenom svijetu NP Krka, životinjama koje žive u vodi, njihovom načinu života, te ulozi ljudi u održavanju riječne biološke raznolikosti.

U drugom dijelu DV Siget je  pripremio kviz za djecu DV Smilje. Djeca DV Smilje prethodno su kroz niz aktivnosti u skupini obnovili svoja znanja o vodi i pripremili se za kviz, te odgovarala  na pitanja iz kviza. Također su djeci DV Siget postavljali pitanja iz kviza.

U završnom dijelu druženja edukatorica NP Krka čestitala je svim sudionicima na trudu u pripremi kviza i na uspješnosti u znanju svih sudionika, te ih u ima NP Krka darovala  prikladnim poklon- paketom. Tu su se našle mnoge edukativne igre, puzzle s motivima riječnih vidri, slikovnice, bojanke, bojice..

Zahvaljujemo našim dragim suradnicima iz NP Krka na vrijednim i korisnom edukativnim  darovima koji će obogatiti odgojno-obrazovni rad u DV Smilje.

 

  

Administrator