Posjet košarkaša područnim objektima DV Smilje u sklopu projekta „Šibenka od malena“

Domagoj Bašić, direktor Građanskog košarkaškog kluba Šibenka i ravnateljica DV Smilje Gorana Rakić, dogovorili su na obostrano zadovoljstvo suradnju između vrtića Smilje i GKK Šibenke. Kroz projekt „Šibenka od malena“  i posjete košarkaša u vrtiće, te dolaske djece u dvoranu pokušat će im se  približiti općenito sport, košarka i život sportaša.

Košarkaši GKK “Šibenka” su  posjetili  područne objekte DV Smilje. Djeca su bila vrlo radoznala te su košarkaše ispitivala o njihovoj prehrani, visini, treninzima, koliko su imali godina kad su počeli trenirati košarku, igraju li još koji sport  i slično.
Košarkaši su djeci pokazali  vježbe zagrijavanja i istezanja, kako pravilno bacati i hvatati loptu te pucati na koš. Djeca su nakon poučnog  razgovora o košarci, zaigrala s košarkašima na basket, na vrtićkim igralištima ili u dvorani vrtića. Košarkaši su ih pozvali na njihov trening, u sportsku dvoranu Baldekin

Druženje sa šibenskim košarkašima nastavili su posjetom košarkašima na njihovom treningu u sportskoj dvorani na Baldekinu  Djeca su bila oduševljena! Igrali su se s košarkašima u pravoj sportskoj dvorani. Prije odlaska na dogovoreni susret, izradili su zahvalnicu za naše košarkaše!

 

Administrator