Početak pedagoške godine_upute za roditelje

Poštovani roditelji,

Sutra nam počinje nova pedagoška godina. Roditelji novoupisane djece kao i roditelji djece koja se premještaju iz objekta u objekt već su kontaktirale naše odgojiteljice te dogovorile način ulaska djeteta i roditelja prvi dan u vrtić zbog adaptacije. Upute su objavljenje u našoj prijašnjoj obavijesti Upute za roditelje novoupisane djece.

Roditelji djece koja od prije pohađaju DV Smilje će djecu dovesti do vrata vrtića gdje će ih prihvatiti odgojiteljica koja će ih otpratiti do garderobe i sobe dnevnog boravka. Pripremite dijete da ćete kod dolaska u vrtić možda trebati pričekati red (s obaveznim razmakom od 1,5 do 2 m) kao i da nećete ući s njim u garderobu. Rastanci će nažalost morati biti na ulazu u vrtić, kratki i slatki.

Za novoupisanu djecu kao i djecu koja od prije pohađaju DV Smilje, a s ciljem sprječavanja epidemije COVID-19, roditelji su i dalje dužni djetetu prije polaska u vrtić izmjeriti temperaturu, te informirati odgojiteljicu o visini iste prilikom dovođenja djeteta. Ukoliko je djetetu ujutro, prije polaska u vrtić temperatura povišena (iznad 37,2 C ) potrebno je ostaviti dijete kod kuće i o tome obavijestiti vrtić.

 

Dječici koja tek kreću u vrtić želimo dobrodošlicu, a svoj djeci i odgojiteljicama sretan početak nove pedagoške godine!

 

  

 

Uprava DV Smilje

Administrator