Obavijest o plaćanju vrtića

Poštovani roditelji,

 

S obzirom na vaše učestale upite vezano za plaćanje vrtića i način izdavanja uplatnica, a vezano za trenutnu situaciju, donesena je sljedeća odluka:

Za mjesec ožujak dužni ste uplatiti  50% iznosa koji je na uplatnici (uplatnice smo slali prije uvođenja mjera), dakle ako je iznos 500 kuna, platiti ćete 250 kuna. U slučaju da ste već platili puni iznos, isti će se prepraviti na slijedećim uplatama. Nove uplatnice nećemo biti u mogućnosti izdavati dok vrtići ne krenu sa redovnim radom.

Ukoliko je vaše dijete bilo bolesno u prva dva tjedna mjeseca ožujka, pa niste koristili vrtić ni jedan dan u ta prva dva tjedna,  dužni ste platiti 50% mjesečnog iznosa uz umanjenje od 25% (mjera od 25% propisana je našim Pravilnikom o vrstama i načinima plaćanja). U ovom slučaju trebate poslati liječničku potvrdu o bolesti djeteta  za prva dva tjedna mjeseca ožujka.

Navedene potvrde kao i sve ostale upite možete poslati na mail računovodstva: karmela.lepur@dv-smilje.hr, ili kontaktirati na broj mob: 091-604-2520.

 

Uprava DV Smilje

Administrator